AKTUALITÁSOK.

MINI Cooper

Az ikonikus MINI újragondolva.

A TÖKÉLETES VÁROSI JÁTSZÓTÁRS.

Az ikonikus, eredeti MINI-vel a várost a játszótereddé változtathatod. Az új MINI Cooper agilitását még izgalmasabbra hangoltuk, különösen Gokart módban. A „több kevesebb” dizájnmegközelítés szellemében a sima vonalak, a letisztult felületek és a kiegyensúlyozott arányok jellemzik.

MINI Resolute

Karizmatikus egyszerűség.

Az új, tisztán elektromos MINI Cooper.

Készen állsz a lehengerlő minimalizmusra? Az új, teljesen elektromos MINI Cooper minden eddiginél letisztultabb stílussal, gyorsabb töltéssel és megnövekedett hatótávval vár. Kifinomult arányait tökéletesen egészíti ki új, nyolcszögletű hűtőrácsa és kerek, LED-es fényszórói. Az utazás élményét a nyolc különböző MINI Experience mód és a kerek OLED kijelző teszi teljessé. Amennyiben a sportosabb külsőt preferálod, válaszd a John Cooper Works Trim felszereltségi szintet, mely versenyzői megjelenéssel ruházza fel tisztán elektromos MINI-det!

MINI

Tágasabb, mint valaha.

Az új MINI Countryman.

Tér, kényelem és stílus: mindezek kiegészítve a MINI karizmatikus egyszerűségével és magabiztos kiállásával. Fedezd fel az új MINI Countryman dinamizmusát, és teremts egyedi hangulatot a nyolc MINI Experience mód egyikével. Az ALL4 összkerékhajtással, valamint a fejlett vezetést támogató rendszerekkel felszerelt crossover minden terepen megállja a helyét, ha pedig még izmosabb külsőre és versenyzői teljesítményre vágysz, válaszd az új MINI John Cooper Works Countrymant!

ÚJ MINIT KERESEL?

MINIMOST MINIMOST

Új MINI modellek a készlet erejéig most jelentős kedvezménnyel.

MINI MOST!

Kedvező árú, rövid időn belül ávehető, stílusos MINI modellek között villámgyorsan megtalálhatod álmaid MINI-jét. Kibővített listánkban pedig mostantól a MINI Most készletautók mellett elkülönítve találod meg az igazolt eredetű használt MINI-ket is, így a választás még egyszerűbb, mint valaha.

Új MINI.

MINI (F57 / F56 / F55 / F54 / F60)

Alkosd meg saját MINIdet.

MINI KONFIGURÁTOR.

Pontos elképzelésed van arról, ahogyan az új MINIdnek ki kell néznie? Hozd létre személyre szabott MINIdet a Konfigurátorban. Rendelkezésedre állunk, ha további tanácsadásra van szükséged.

TELEFON
E-mail cím CÍM
+36 96 513 213
mini@leier.hu
Szauter Ferenc út 9.
9024 Győr