NEM CSAK VÁROSI LEGENDA.

MINI COUNTRYMAN HIBRID MOST 15 335 000 FT-ÉRT.

 
 

   

Countryman Plug in hibrid

  
 

*Az ajánlat egyedi kedvezményt tartalmaz és 2022. június 30-ig érvényes. Az ajánlat nem teljeskörű, további információkért keresd a MINI Márkakereskedéseket. MINI Cooper S E Countryman All4 átlagfogyasztás: 1,7-1,9 l/100 km , CO2 kibocsátás: 49-44 g/km.

MINI PLUG-IN HIBRID. TELE ENERGIÁVAL.

Élvezd a különlegeset: az új MINI Cooper SE Countryman ALL4 az elektromos energiával feltöltve teremti meg az izgalmas, mégis fenntartható vezetés élményét. Átgondolt dizájnjával és precíz műszaki tartalmával megkérdőjelez mindent, amit eddig a hibrid autózásról gondoltál. Az erő és a hatékonyság tökéletes egyensúlya a két világ legjavát kínálja számodra.
VILLÁMGYORSAN A MUNKÁBA, ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSSAL.

 
 

MINI COUNTRYMAN ELEKTROMOS HATÓTÁV:AKÁR 52 KM.Az új MINI Cooper SE Countryman ALL4 legújabb generációs akkumulátora megnövelt, 10,0 kWh kapacitású – ami akár 52 km tisztán elektromos vezetésre elegendő – így jelentősen csökkentheted a napi ingázás költségeit. A tökéletes városi és utazóautó tehát a tisztán elektromos meghajtás lehetőségét is hordozza – vagyis a helyi károsanyag-kibocsátás nélküli mobilitást. 

 

phev

 

 

KAPCSOLJ ÁT ÉS KAPCSOLÓDJ KI!MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4 ÖSSZKERÉK-MEGHAJTÁS. MINDEN ÚTRA.Amikor már végeztél a hétvégi bevásárlással, miért ne ugranál ki a hegyekbe vagy le a partra – a nyomatékos plug-in hibrid motornak köszönhetően. Elektromos All4 összkerék-meghajtásával ugyanolyan otthonosan mozog a városi, mint a hegyi utakon. Az összesen akár 500 km-es hatótávval pedig bárhová eljuthatsz.MINI Cooper SE Countryman ALL4 – ezüst – elölnézet MINI Cooper SE Countryman ALL4 – ezüst – elölnézet
MINDENNEK ÉS MINDENKINEK.MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4. NAGYOBB CSOMAGTÉR.Kompromisszumokra semmi szükség: minden szükséges holmit magaddal vihetsz. Az új MINI Cooper SE Countryman ALL4 egy rettenthetetlen kalandozó, akinek semmi nem állhat útjába. Öt ember és csomagjaik számára kínál bőséges teret – és persze az emlékeknek is, amiket menet közben szerzel.
ERŐ ÉS STÍLUS TALÁLKOZÁSA.MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID KÜLSŐ DIZÁJN.

 
 

A jellegzetes, markáns vonalak és a maszkulin arányok találkozása egy kalandozó szellemével: egy olyan autót terveztünk, aki a modern városban és a vidéki utakon egyaránt otthon érzi magát. Kilencféle színben rendelhető, amelyeket finom „Electric" elemek színesítenek. Terveznél egyet magadnak? Színek, keréktárcsák és számtalan további lehetőség áll rendelkezésedre, például kontrasztszínű tető, motorháztető-csíkok és külső tükörburkolatok.

 
 

 
 

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID BELSŐ DIZÁJN.

 
 

MEGKAPÓ BELSŐ.

 
 

Az új MINI Countryman Plug-In Hibrid dugig van okos részletekkel, amik minden eddiginél élvezetesebbé teszik vezetését. A MINI választása az igényesség választását is jelenti. Kerülj beljebb, nézz körül – és élvezd az új ihletet.


 ANNYI MINDEN FELFEDEZNIVALÓ.MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID. FELSZERELTSÉGEK. CSOMAGOK. TARTOZÉKOK.Az új MINI Countryman dugig van okos részletekkel, amik minden eddiginél élvezetesebbé teszik vezetését. A MINI választása az igényesség választását is jelenti. Kerülj beljebb, nézz körül – és élvezd az új ihletet.ANNYI MINDEN FELFEDEZNIVALÓ.AZ ÚJ MINI COUNTRYMAN.
FELSZERELTSÉGEK. CSOMAGOK. TARTOZÉKOK.Teasers

Felszereltség.

ALAP- ÉS OPCIONÁLISAN RENDELHETŐ FELSZERELTSÉGEK.

Fedezd fel az alap- és opcionálisan rendelhető felszereltségek kínálta lehetőségeket, amelyek mind segítenek saját arculatodra formálni MINI-det – és még élvezetesebbé tenni vezetését.

Felszereltségi csomagok.

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK.

Izgalmas felszereltségi szinteket válogattunk össze számodra, amelyekkel egyedivé teheted MINI-det. A speciális, dedikált felszereltségek és konfigurációk jelentős mértékben fokozzák az utazás élményét – és MINI-d értékét.

MINI connected

MINI CONNECTED.

A MINI Connected a hálózati kapcsolatok következő szintjét hozza el MINI-dbe az intelligens szolgáltatások és applikációk széles választékával. Számos opciót kínál a navigáció, a kommunikáció és a zenelejátszás terén – és mindegyikhez látványos megjelenítést és intelligens, kéz nélküli vezérlést. Kétféle csomagban érhető el; tekintsd meg, melyik illik hozzád leginkább!

MINI Yours.

MINI YOURS.

A MINI Yours felszereltség segítségével prémium minőségű felszereltségekkel és kifinomult megoldásokkal teheted még különlegesebbé MINI-det. A luxusszínvonalú kárpitoktól és kormánykerekektől a könnyűfém keréktárcsákig minden eleme gazdag részleteket jelent, kézzel készült hatású, és igazán egyedivé teszi MINI-det – kívül és belül.

Tartozékok keresése.

EREDETI MINI ALKATRÉSZEK & TARTOZÉKOK.

Fedezd fel az eredeti alkatrészek és tartozékok kínálatát, amelyekkel még egyedibbé teheted MINI-det – a minőségi könnyűfém keréktárcsáktól és az egyedi külső részletektől a stílusos matricákig és csíkokig.

 
 

MINI phev

   

AZ ÚJ MINI COUNTRYMAN.

 
 

Az új MINI Countryman megérkezett, és keményebb, mint valaha. Markáns új dizájnjával és összkerék-meghajtásával tökéletes minden helyzethez. Egy rázós hegyi út vagy a város forgataga: az új MINI Countryman vezetésének élménye olyasmi, amit alig vársz majd minden egyes alkalommal. Élvezd az újonnan felfedezett szabadságot és sokoldalúságot, vezess, ahová kedved tartja!