MINI CABRIO.

Kezdőár 10.277.000 Ft

 
 

   

MINI Cabrio – hátsó oldalnézet – sárga MINI Cabrio – hátsó oldalnézet – sárga

MINI CABRIO : Hivatalos üzemanyag-fogyasztás (kombinált): 5,2 - 7,4 l/100 km, CO2-kibocsátás (kombinált): 120 - 169 g/km

KITÁRUL AZ ÉLET.

  

A MINI Cabrio kifinomult, szabad szelleme a nyitott tetejű, szűretlen vezetési élmény esszenciája. Éld át egy kabrió élményét, amely kiemelkedő agilitást és technológiát kínál! A négy fő számára kényelmes ülések és a 3-az-1-ben elektromos mozgatású vászontető mindig a következő szellős kalandra hívogatnak. A TWIN Power Turbo motor pedig, amely 7 másodperc alatt gyorsít 100 km/órára, készen áll minden pillanat élvezetére.   

   

MINI Cabrio – belső – sárga MINI Cabrio – belső – sárga

   

MAXIMÁLIS FEJTÉR.

   

Új, áramvonalas sziluettjével és határozottan megrajzolt tetővonalával az új MINI Cabrio mágnesként vonzza az elismerő pillantásokat. Különleges vászonteteje alig 18 másodperc alatt nyílik ki vagy záródik be teljesen, akár 30 km/órás sebesség mellett is. A harmadik lehetőség pedig a napfénytető mód, amikor a tető 40 cm-rel csúszik el. Akármelyik tetőpozíciót is válaszd, mindig stílusosan vezetsz majd. Éld át a kifinomult tejlesítményt, a gokart-feelinget – és a maximális napimádatot MINI-dben!   

   

KÜLÖNLEGESSÉGEK

 

 

 

 

VONZÓRA TERVEZVE.Dinamikus vonalak és letisztult stílus a széles nyomtávval és a rövid túlnyúlásokkal kombinálva: mindezek igazán sportos karakterrel ruházzák fel a MINI Cabriót. A jellegzetes fényszórókat az új, látványos oldalelemek egészítik ki, amelyek a LED-es irányjelzőket is magukba foglalják. Az elegáns piano fekete színű, opcionálisan rendelhető kilincsek és további dizájnelemek még több egyediséget teremtenek. Az egyedi könnyűfém keréktárcsák innovatív kínálata pedig felteszi a koronát.
Teasers

MINI Cabrio – oldalnézet – személyre szabva

FŰSZEREZD MEG MINI-DET!

TALÁLD MEG A TARTOZÉKOKAT AMIKET KERESEL.

MINI Cabrio – MINI Connected

TEDD MÉG OKOSABBÁ A MINI-DET.

MINI CONNECTED.KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD.
Teasers

MINI Cabrio – oldalnézet – MINI financial services

MINI PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK.

A SZABADSÁG ÉRZÉSE.

MINI Financial Services.