MINI 5 AJTÓS.

Kezdőár 9.169.000 Ft

   

   

MINI 5 AJTÓS – elölnézet –  kék és fehér MINI 5 AJTÓS – elölnézet –  kék és fehér

MINI 5 AJTÓS : Hivatalos üzemanyag-fogyasztás (kombinált): 5 - 6,4 l/100 km, CO2-kibocsátás (kombinált): 115 - 147 g/km

MINDEN, AMIT IMÁDSZ A MINI-BEN. ÉS MÉG TÖBB.

  

Minden a MINI maximalizálásáról szól. Az utasok és poggyászok számára kínált még több hellyel a megbízható 5 ajtós MINI-ben mindenből még többet élvezhetsz. Az agilis teljesítmény és kezelhetőség, ami a MINI védjegye, természetesen megmaradt. Alacsony súlypontja és kompakt méretei tökéletessé teszik a keskeny utcák és szűk parkolóhelyek legyőzésére. Az egyedivé tételére szolgáló opciókkal pedig igazán sajátoddá teheted. Egy egyéniség a maximális vezetési élvezet jegyében. Minden, amit imádsz a MINI-ben, és még sokkal több.   

   

MINI 5 ajtós – hátsó tér – rakodás MINI 5 ajtós – hátsó tér – rakodás

   

MÉG TÖBB HELY A NAGYOBB TERVEKHEZ.

   

A kreatív helykihasználás a MINI filozófiájának alapköve. Úttörő dizájnjával a kompakt, mégis meglepően tágas 5 ajtós lehetőséget kínál, hogy minden alkalommal kifejezd saját stílusodat. Hátsó ülésein három utas foglalhat kényelmes helyet, akiket ráadásul még több fej-, láb- és válltér hívogat.   

   

KÜLÖNLEGESSÉGEK

 

 

 

 

VONZÓRA TERVEZVE.A dinamikus vonalak és a letisztult stílus, illetve a széles nyomtáv és a rövid túlnyúlások igazán sportossá teszik az 5 ajtós MINI megjelenését. A jellegzetes fényszórókat tökéletesen egészítik ki az új, látványos oldalemelek, amelyek a LED-es irányjelzőknek is otthont adnak. Az opcionálisan rendelhető, elegáns piano fekete színű kilincsek, tanksapka és további dizájnelemek még egyedibbé teszi az 5 ajtós MINI látványát. Az egyedi könnyűfém keréktárcsák innovatív palettája pedig felteszi a koronát.
Teasers

MINI 5 AJTÓS – belső – tartozékok

FŰSZEREZD MEG MINI-DET!

TALÁLD MEG A TARTOZÉKOKAT AMIKET KERESEL.

MINI 5 ajtós – MINI Connected

TEDD MÉG OKOSABBÁ A MINI-DET.

MINI CONNECTED.KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD.
Teasers

MINI 5 AJTÓS – kék és fehér – elölnézet

MINI PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK.

EGYENESEN A KANYAROKBA.

MINI Financial Services.