MINI family

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL.

TEDD A MINI-T ÉLETED RÉSZÉVÉ, AZTÁN VIDD EL EGY KÖRRE. FEDEZD FEL VELE ANNAK A VÁROSNAK A TITKOS ZUGAIT, AMELYBEN ÉLSZ.

Teasers

MINI Cooper SE

SZENVEDÉLLYEL FELTÖLTVE.

MINI COOPER SE.

A tisztán elektromos MINI az eredeti, ikonikus MINI örökségét képviseli, miközben a holnap útjaira készül. A legendás gokart-feelinget ötvözi a jellegzetes dizájnnal, a prémium minőséggel és a helyi emissziótól mentes vezetéssel. A MINI Cooper SE most akár 12 573 000 Ft-tól lehet a Tiéd. A felvillanyozó modellek mellé ráadásul – a készlet erejéig – bruttó 120.000 Ft értékű töltőkártyát adunk ajándékba.

MINI Cabrio

KITÁRUL AZ ÉLET.

AZ ÚJ MINI CABRIO.

A MINI Cabrio kifinomult, szabad szelleme a nyitott tetejű, szűretlen vezetési élmény esszenciája. Éld át egy kabrió élményét, amely kiemelkedő agilitást és technológiát kínál!

Teasers

Teasers

MINI clubmanNAGY. MENŐ.

MINI CLUBMAN.

A jellegzetes, kétszárnyú hátsó ajtókkal, finom tapintású felületekkel és prémium szintű technológiákkal rendelkező autó formájában a MINI család egy kimagaslóan kulturált taggal bővült. A jól fésült, gondosan elválasztott frizurájú jövevény az autózás egy merőben új szintjével ismertet meg téged.

MINI countrymanA NAGY KALANDOR.

MINI COUNTRYMAN.

Legyen szó akár egy kanyargós partvidéki útról, akár a városi nyüzsgésről, az autó megadja számodra azt a vezetési élményt, amelyre mindig is vágytál. Élvezd hát az újonnan felfedezett szabadságot és annak tudatát, hogy bárhová elmehetsz. Visszatérésed után pedig nagy beleéléssel add elő a sztorijaidat.

MINI 5 ajtós

MINDEN, AMIT IMÁDSZ A MINI-BEN.
ÉS MÉG TÖBB.

MINI 5 ajtós.

Minden a MINI maximalizálásáról szól. Az utasok és poggyászok számára kínált még több hellyel a megbízható 5 ajtós MINI-ben mindenből még többet élvezhetsz. Az agilis teljesítmény és kezelhetőség, ami a MINI védjegye, természetesen megmaradt.

MINI family

VIDD EL EGY KÖRRE. FOGLALJ MAGADNAK TESZTVEZETÉSI IDŐPONTOT MÁR MA.

Itt az ideje, hogy közelebről is megismerkedj a MINI-vel. Készülj fel rá, hogy megváltozik az életed és többé már semmi nem lesz olyan, mint azelőtt. Érzéki örömök, intenzív színek és különleges kalandok várnak a kanyarok után. Imádjuk a várost felfedezni. Tarts velünk! Együtt még élvezetesebb!

Teasers

MINI A KÖZÖSSÉGI HÁLÓN.

KERESS MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN.

Nyitott vagy arra, hogy még több kanyart vadássz le a városban, amelyben élsz? Új kalandok után sóvárogsz? Ha igen, egy kis inspirációért pillants rá a MINI közösségimédia-csatornáira.